Miket főztetek a héten, és mit fogtok hétvégén?
Tegnap kéksajtos csirke volt (rezselt kéksajt és tejfol kevereket raontom elosutott csirkemellre)
Ma edeskrumpli pure kakukkfuvel street kitchen recept) es zoldpesztos csirkemell (szinten street kitchen recept)
Zöldségleves, paprikás csirke, főtt tészta, uborka saláta.
Zöldbab főzelék, cukkini fasírt, céklás muffin.
Zöldség krémleves(zeller, petrezselyem, karalábé, krumpli), gnocchi, tejfölös lazac.
Zöldség krémleves, palacsinta.
Gyümölcsleves, rakott spagetti.
Gyümölcsleves, rántott hús, rántott cukkini, rizs, friss zöld saláta.
Paradicsom leves, baconbe tekert, sonkával és sajttal töltött csirkemell, bulgur, párolt zöldség, saláta, cukkinis brownie.
Ez a harmadik napja, hogy rendelek, mert képtelen vagyok megmaradni a konyhában a hőségtől, nemhogy még bekacsoljam a tűzhelyet, akár alul, akár felül, de előtte főként tésztákat csináltam, mert már akkor is meleg volt és nem akartam sokat vesződni.
Volt carbonara, egyszer spenótos, tejszínes, csirkés penne, meg egyszer csináltam tökfőzeléket a héten, meg lecsót.
Csirkemell kockákat sütöttem, tortilla lapba tekerve mindenki azt rakott mellé amit akart (salsa, bab, kukorica, sajt, tejföl, saláta, vöröslencsekrém)
Gyümölcsleves
Rendeltem húslevest meg rántott húst sültkrumplival az egyik nap, nem volt kedvem a konyhában állni és a gyerek szeretett volna enni
Lecsó tarhonyával
Oldalas zsíroskenyérrel és kovaszosuborkával
Zöldséges tészta sült virslivel
Ma maradékot eszünk, holnap vendégségbe megyünk
Jövőhéten zöldségfasírt, turosteszta, gombaleves, hal biztos lesz, a hozzávalók megvannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!