Mascarpones torta miért ennyire népszerű?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 10:09
1/10 anonim válasza:
Mert konnyu, nem tapad fel a szajpadlasomra mint a vacak margarinos kremek, es nem is telit annyira, talan ezert. En masmilyen tortat nem is eszek meg.
2/10 anonim válasza:
Mert egy kiváló alapanyag, semmi műizé nincs benne. Es finom.
4/10 anonim válasza:
Egyszerű elkészíteni, nem kell főzni, zselatin nélkül is olyan az állaga, hogy nem folyik szét, és nem utolsó sorban egy sima tejtermék növényi potlok és a mellekizuk nélkül.
Persze kicsit egyhangú bír lenni, de meg mindig jobb mint egy hagyományos margarinos főzött borzalom. Mert ugyan ki csinál igazi vajast? A mousse-hoz már több eszköz kell.
5/10 anonim válasza:
Én még nem ettem ilyen tortát, valaki esetleg leírna egy egyszerű receptet?
6/10 anonim válasza:
Könnyű elkésziteni. Nem kell főzni, aminél aokminden f3lremehet. És nsm cska a tejszinen mulik ami szinten konjyen felremehet
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Szerintem könnyű is lehet variálni, hogy pl barackos íz világot akarsz adni mellé, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!