25 főre mennyi aprósütemény kell?
Korábban kajaval kapcsolatban már kérdeztem, ott kb őrültnek lettem titulálva, hogy túlkalkulálok. De sütikkel nem nagyon akarok mellélőni. A cél az, hogy elég legyen, de ne maradjon egy csomó a nyakamon.
Tehát: 25 fős születésnapi ebéd lesz.
Lesz 2 db 20 szeletes torta. Ez az, ami biztos.
Sütni csak a sósat akarom, sajtos rúd, meg pizzás csiga. Ez utóbbi Pennys leveles tésztából. Semmi extra benne/rajta, csak pizzakrém meg sajt. A sajtos rúd receptem egy adag 60 dkg lisztből készül, meg 45 dkg sajtból.
Miből mennyit csináljak, ha ebéd után is ki akarom tenni, és vendégfogadóként is az asztalon lesz?
Édesből aprósüteményt akarok rendelni. De fogalmam sincs, mennyit rendeljek.
Kiindulhatok abból, amit lagzikra javasolnak, vagy kevesebb kell, elvégre nem lesz hajnalig táncolás, csak ebéd, meg beszélgetünk... Az eddigi tapasztalatok alapján kb. délelőtt 11-1/2 12-től este 7-8-ig.
3 aprósüti/fő. Főleg hkgy lesz torta
De segítenek ott ahol rendeled
Azért ez az egy kiló elgondolkodtató. A lányom vett tegnap négyféle édesből vegyesen egy kilót. Ma hárman kb négy óra alatt lazán betoltuk, igaz, torta nem volt, de simán megebédeltünk közben.
Ha én megyek vendégségbe, egész délután én se kewt-harom darabot eszek.
#16: Nem is pontosan gondoltam, csak hozzávetőlegesen, hogy elég legyen, de azért a fele ne maradjon a nyakamon.
Gondoltam, hátha van, aki most van túl egy ballagáson, vagy diplomaosztón, vagy bármilyen vendégsereg fogadásán, és le tudja írni, nála miből mennyi volt, és mondjuk a végére hogy alakult, elég volt, maradt belőle, ilyesmi?
Akkor ott tartok, hogy 3 kg édes aprósüti, és ugyanennyi sós jó lehet?
Esetleg még némi gyümölcs...
Teljesen vendég függő.
Lesz aki sokat vesz, lesz aki semmit se.
Ennyi ember mellett már kiegyenlítődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!