1/8 anonim válasza:
Ki mondta hogy nem szokás? [link]
2/8 anonim válasza:
A tarja a sertéshús jolly jokere, szinte mindenre jó, ezért ha már van én se leveshez használom, arra jó a csontja is, sőt!
3/8 anonim válasza:
Két ok miatt:
1. Mert levesbe rosszabb minőségű húsok is jók. Pl.: csontosabb vagy nehezebben puhuló húsok
2. Mert a tarja magasabb minőségben is felhasználható. Pl.: szeletben gyorsan megsütni.
Ugyanezért készül a pörkölt pl marhalábszárból.
Van egy olyan tévhit, hogy abból a legfinomabb, de ez nem igaz, ugyanezek az érvek szólnak mellette, mint a leves és tarja esetében. Pörköltnek a lábszár is jó, jobb hús meg nem csak pörköltnek jó.
4/8 anonim válasza:
Én mindig abból csinálom, imádom, nem száraz hús.
5/8 anonim válasza:
4. Ne m is a szárasságról van szó, csak egyszerűen túl jó ahhoz hogy egy levesbe egészbe belefőzzük. Ezért általában csak a csontosabb részéből.
6/8 anonim válasza:
Szeletekben főzöm, ezután is így fogom, mert így szeretem:)
7/8 anonim válasza:
6. Úgy sem rossz, de az igazi az lenne ha előtte meg is lenne füstölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!