Bocs ha nem epp ide valo a kerdes:frissen mutott szemelynek (serv) mit lehet fozni?
Figyelt kérdés
Korhazba vinni.2010. szept. 21. 10:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem a kórházban megfelelő ételeket biztosítanak neki.
2/7 anonim válasza:
szia!egy jó tartalmas húsleves minden lábadozó betegnek jól esik és hasznos.
jobbulást a betegnek.
üdv.
3/7 anonim válasza:
a leves valóban jó, de kerüld a K-val és a B-vel készült ételeket.A FELFÚJÓSAKAT, MERT FÁJDALMAT OKOZHATNAK.
4/7 anonim válasza:
bocs, véletlen volt a nagy betü.
5/7 anonim válasza:
húslevest, sülthúsit, olyasmit amit el tud tenni a hütöbe
fujos dolgokat tényleg ne ...
meg sok gyümölcsöt, csak banánt ne, az is fuj
6/7 anonim válasza:
Lehetoleg ne babot, es ne olyan eteleket, amik puffasztanak.
Vitamindus legyen, mivel az segit a felepulesben.
Jobbulast!
7/7 anonim válasza:
A sérvmütéttel nem kell hetekig kórházban maradni, igy szerintem teljesen felesleges főttételt bevinni. Azt a pár napot ki lehet birni (tapasztalat, átestem sérvmütéten). Vigyél gyümölcsöt, szénsavmentes ásványvizet, gyümülcslevet, esetleg valami kekszet, joghurtot. Bőven elég ez pótlásnak. Szénsavas üditőt semmiképp ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!