Meggylevest főznék, de nincs tejföl és tejszín. Elég a tej is?
Figyelt kérdés
2022. jún. 29. 11:06
1/11 anonim válasza:
Tejet lehet összekapja a savassága miatt.
2/11 A kérdező kommentje:
Összekapja? Az mit jelent?
2022. jún. 29. 11:14
3/11 anonim válasza:
Én mindig tejjel csinálom több évtizede.
A tej akkor megy csak össze, ha abban akarod megfözni a meggyet, ha tejjel habarod be, akkor nem lesz semmi baja sem.
Nyugodtan csináld tejjel, jó lesz, szerintem még jobb is, mert könnyebb.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor a tejet már csak a végén kell beletenni?
2022. jún. 29. 11:24
5/11 anonim válasza:
Én kevés vízzel szoktam megfözni a meggyet, és amikor jó, akkor lisztet elkeverek tejjel, kicsit hígabbra, mint ahogy egyébként a habarást szokás, hozzáteszem, felfözöm és ha kell, esetleg még teszek hozzá tejet pluszban, de azzal is fel kell forralni.
6/11 A kérdező kommentje:
Így fogom én is. Hálásan köszönöm.
2022. jún. 29. 11:33
8/11 anonim válasza:
Én mindig tejjel csinálom és pici liszttel kikeverem.
A szomszéd tej és pudingpor verzióval szokta, úgyis finom.
10/11 anonim válasza:
Tejet egy fél zacskó pudingporral keverj össze,aztán habard be a levest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!