Ha a lehűtött (nem fagyasztott) húst kivesszük a hűtőből, akkor a hús kiolvad vagy felenged? Vagy kienged?
Egyik sem.
Akkor csupán felmelegszik.
:)
Azt is hallottam, hogy nem egészséges úgy megenni az ételt, ha az előtte magától melegedett fel (tehát nem mikróban), ez hülyeség, nem? Szerintem a mikrózás még rosszabb, mintha hagynánk felmelegedni.
A "magától melegedés" akkor gond, ha túl sokáig áll meleg helyen az étel, met adott esetben elkezd romlani.
A mikrózás nem árt az ételnek, ilyet csak az állít, akinek fogalma sincs a fizikáról meg a biológiáról. Viszont nagy elönye, hogy gyorsan felforrósítja az egészet, ezzel fertötöleníti is, gyakorlatilag nincs esély arra, hogy meg tudjon romolni.
Jogos. Azokban a fehér ételtartókban ugye nem lehet mikrózni, hanem át kell tenni tányérba az ételt? Úgy értem, hogy pl. félig tudom megenni, a maradékot hűtőbe teszem, és másnap enném meg. Ilyenkor kiveszem a hűtőből, és vagy hagyom felmelegedni, vagy mikróznám, de ebben a tartóban nem lehet.
Sok gondom van, tudom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!