21/24 anonim válasza:
Egyedül a sárgaborsó főzeléket szeretem.
Beáztatjuk a sárgaborsót, felforraljuk annyi vîzben hogy ellepje. Utána leszűrjük, felengedjük annyi vízzel hogy kb 3 ujjnyival magasabban legyen a vízszint mint a borsó. Ízesítjük sóval borssal babérlevéllel. Leturmixoljuk, de előtte vegyük ki a babérleveleket. Nem sűrítem.
22/24 anonim válasza:
Sóskafőzelék vagy a lencsefőzi.
23/24 anonim válasza:
Borsó, kelkápi, krumpli, lencse, zöldbab. Saját tejszínes rántással, illetve krumpli és zöldbab utána pluszban tejföllel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!