Miért ragadt le a rizsfőzőben a rizs?
Figyelt kérdés
Tettem bele rizst, miután jól átmostam, meg vizet is bőven. Oké... és leragadt az alja. Nagyon élvezem, hogy még így sem sikerül :D2022. jún. 16. 12:28
1/14 anonim válasza:
Kimerted a rupizst és a vizet is? Akkor nem ragad.
2/14 A kérdező kommentje:
Mérni mértem, igen
2022. jún. 16. 12:54
3/14 A kérdező kommentje:
Nem volt pont 2x-es mert azt nem szeretem ha nagyon ragacsos.
2022. jún. 16. 12:55
4/14 anonim válasza:
A rizsfozonek van egy használati utasítása, amin még van adva mennyi rizshez mennyi víz kell. Azt tartsd be és tokeletes lesz
5/14 anonim válasza:
nekem is folyton leragadt, en fel is adtam. nekem sokkal egyszerubb a tuzhelyen labasban fozni, ott mindig tokeletes
6/14 anonim válasza:
Hogy ne ragadjon le, ahhoz 2 dolog kell. Minőségi rizs, meg minőségi rizsfőző. Esetleg megpróbálhatod jobb fajta rizzsel. De ha nem megy azzal se, akkor valószínű túl vékony a rizsfőzőedény fala.
7/14 anonim válasza:
Nekem sosem ragad le a rizsfozoben
8/14 A kérdező kommentje:
És hogy csinálod?
2022. jún. 16. 21:09
9/14 anonim válasza:
Kimérem a rizst és a vizet, ahogy azt a hasz alatt utasitasban írják. A rizshez kis műanyag pohár van, amin rajta van az adagolás. Kimérem, békeszerződés az edénybe, teszek rá egy kis sőt, aztán feltöltöm vízzel addig, amíg az edény jelzése mutatja.
10/14 anonim válasza:
koszonjuk az autocorrectnek ezt a remek valaszt #9 :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!