Miért vannak ropogós darabok a darált marhahúsban?
Figyelt kérdés
Ma este arra lettem figyelmes, hogy a fogam alatt ropog a darált hús. Rendesen fájt ahogy roppant, nagyon kemény volt, ès szilánkos. Mi okozza ezt? Esetleg húson kívül más összetevőt is tartalmaz(esetleg porc), vagy túlsütöttem?? Ha èn rontottam el, hogyan tudnám korrigálni?2022. jún. 13. 23:02
1/3 anonim válasza:
porc kerülhetett bele darálás közben....
2/3 anonim válasza:
milyen hús? pulyka alapból inas, és azt is beledaraljak, emiatt nem is veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!