Szereztem nagy nehezen kapirgálós csirkét, tenném oda levesnek, de a csapvíz brutál barna, helyetek óta ilyen folyik itt a csapból, katasztrófa. Ásványvízbe vagy dm-es desztillált vízbe oda tehetem?
Figyelt kérdés
Köszönöm ha írtok. Eszméletlen gusztustalan ez a csapvíz, nem merem benne odatenni.2022. jún. 4. 14:50
11/12 anonim válasza:
A desztillált víz kifejezetten alkalmas főzésre, mert nagyobb az oldóképessége, sokkal jobb, mint az ásványvíz.
Fontos, hogy valóban konyhai tisztaságú desztillált víz legyen és ne ioncserélt víz.
"desztvíznek se íze, se bűze - nem jó."
Aki meg ilyen ostobaságot ír... No komment.
12/12 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszi.
2022. aug. 27. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!