Mit vacsizzunk ma a Kedvesemmel ami gyorsan megvan és olcsón kitudjuk hozni?
Én mostanában esténként fűszeres krumplin élek:
Fejenként 2-3 nagyobb krumplit megpucolsz, megmosod, kettévágod, a felet még egyszer ketté és apró kockákra vágod. Tedd egy tálba. Moss meg egy kis petrezselyemzöldet, aprítsd fel, tedd a tálba, majd szórj az egészre magyaros vagy grilles húsokra való fűszersót, és az egészet keverd össze. Tegyél egy palacsintasütőbe olajat, tedd bele a krumplit. Nem kell rá fedő, először piruljon meg. Miközben ez végbe megy, fejenként 1-2 kis hagymát kockázz/karikázz fel, vágj fel paradicsomot, paprikát, uborkát, ami jól esik, oszd szét a tányérokba. Közben tegyél fel főni virsliket. Ha már elég jól megpirult a krumpli, tegyél a palacsintasütőre egy fedőt, hadd párolódjon néhány percig. Miután kész, összekevered a kész krumplit a zöldségekkel, majd melléteszed a főtt virsliket és lehet enni :D
Úgy be szoktam vele lakni, mint a duda. Virsli helyett természetesen használhatsz bármilyen húst is, csibefalatkáktól kezdve ami tetszik.
Remélem elég érthetően írtam le :)
Igaz négy év telt el, és a tejben sült csirkésnek üzenem, hogy incsi fincsi volt a recept alapján készített hami!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!