Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit vacsizzunk ma a Kedvesemme...

Mit vacsizzunk ma a Kedvesemmel ami gyorsan megvan és olcsón kitudjuk hozni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

paprikás krumpli

sajtos-tejfölös tészta

túrós tészta

milánói

tejszínes-fokhagymás csirke mell

Hmm?:)

2010. szept. 17. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. szept. 17. 13:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagymás csirkemáj, krumpli sós vizben , fejes saláta, vagy csemege uborka. Paradicsom vagy tojás leves. Max 20 perc, és kb 500-600 ft./ fél kg máj, hagyma-krumpli, a többi biztos van otthon. Ha kéred leirom a receptet.
2010. szept. 17. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:
Megköszönöm, ha leírod:) Kedves vagy:)
2010. szept. 17. 13:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Melyiket?
2010. szept. 17. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A kérdező kommentje:
Hagymás csirkemáj:)
2010. szept. 17. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én hot-dogot csináltam a minap, tök buli volt, vettem friss kiflit, sajtli virslit, meg csináltam turmixot/shake-t. párom nagyon élvezte:-)
2010. szept. 17. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mostanában ez a nyerő.


Tejben sült sajtos csirkecomb


8 – 10 db csirkecombot sózzunk be, majd kb. 15 – 20 dkg trappista sajtot dugdossunk a bőre alá. Rakjuk be őket egy kis tepsibe, és kb. egy fél liter tejet öntsünk alá. Alufólia alatt kb. 70 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, ha szükséges leöntjük a tejzsírt, és kb. 20 dkg sajtot reszelünk a hús tetejére, majd visszatesszük ahol pirulásig sütjük. Köretnek rizs, hasábburgonya tökéletes. Nagyon finom ahogy a tejben megsül a hús, és a sajt is rásül a tetejére.



Én a sózás mellett csirke fűszerpácot is használtam, valamint nem reszelt, hanem szeletelt sajtot tettem a bőre alá és a combok tetejére is.


Egy finom, egyszerű étel, de mégsem az a megszokott sima, sült csirkecomb.


[link]

2010. szept. 17. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ez nagyon jól hangzik:)
2010. szept. 17. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
86%
Hagymás csirke máj: Zsiradékra 3-4 fej hagymát szeletelek, gyengén besózom.Fedő alatt puhára párolom, majd fedő nélkül kicsit átsütöm. Megszórom majorannával, borssal, majd ráteszem a csirkemájakat, és azzal átsütöm. A hagymában még mindig van viztartalom, ezért vizet használni nem szabad.kb 10-15 perc alatt elkészül. Kóstold meg, ha sótlen mehet rá egy kis vegeta. Ha marad hidegen is isteni.Mondjuk pont e miatt a zsirt ajánlanám alá. Nekem mindig van otthon kacsa, vagy liba zsir, abban csinálom. Piros paprika nem kell bele, mert attól már olyan pörköltes.Pennyben, Aldiban 200 ft körül van a máj fél kg.sziv nélkül, Jó étvágyat.
2010. szept. 17. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!