Egyszeru de lehetoleg szep sutit?
Figyelt kérdés
Vendegsegben akarok sutni sutit, robotgepem sajna nincs itthon :(2022. máj. 8. 00:32
1/16 anonim válasza:
Van a boltokba: linzer meg isler, az kesz van es finom
2/16 anonim válasza:
Csinálhatsz pitét, akár házi pudinggal, vagy mascarponés krémmel, a tetején vékonyra szeletelt eperrel/egész eprekkel érdemes kirakni, úgyis szezonja van.
3/16 anonim válasza:
Lekváros piskótatekercs? Szép, egyszerű, és még robotgép sem kell :)
4/16 anonim válasza:
Bronzkori sztracsatella, mindmegette.hu-n van recept
5/16 anonim válasza:
Házi raffaello golyót szoktam csinálni, nagyon szokták szeretni.
6/16 anonim válasza:
dinnye süti, még sütni se kell és mutatós is
7/16 anonim válasza:
Mondjuk a lekváros piskotatekercs épp nem egyszerű, hiszen ha nem gyakorlott sütő, darabokra töri. A tojashabot meg robotgep nélkül felverni.....
Kerdezo!
Linzer. Az csak vaj, porcukor és liszt. Bár ilyen formára kiszaggathatod, kb bármivel ízesítheted
8/16 anonim válasza:
Linzer, angyalszem, kókuszkifli, kókuszkocka, hókifli... Ezekhez pl nem kell robotgép.
9/16 anonim válasza:
Kókuszgolyó,hamis raffaello, de akár egy fanta szelet is jó,ha rendes sütit akarsz. Én elég béna vagyok a sütésben, de azt meg tudtam csinálni.
10/16 anonim válasza:
Raffaello, kókuszgolyó, dinnyés...
SÜTIT kért. Ezek nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!