A fiam a szamitogepet nekem adta es a users az o neven szerepel. At tudom-e nevezni az en nevemre vagy ujra kell tenni a windows-t? Ha igen, hogyan? Lehetoleg egyszerru valaszt kerek, mert kezdo vagyok.
Ha ismered az ő jelszavát, akkor a feladat egyszerű. Belépsz az adataival (felhasználóinév/jelszó), majd Start menü, Vezérlőpult, Felhasználó hozzáadása(eltávolítása és elkészíted a saját felhasználói nevedet. Jelszót is megadhatsz. Lényeges, hogy adminisztrátori jogosultsággal rendelkező felhasználót hozz létre!
Ezek után gép újraindítás, belépés a te neveddel, majd az előbbi játék, de most törlöd a régi felhasználó adatait.
Lényeges: amennyiben a Dokumentumok mappában a régi felhaszálónak olyan fájljai vannak, amiket még használni akarsz, azokat le kell menteni, mert törlődnek!
1) Van legalább 1 olyan felhasználói fiók, ahova be tudsz lépni? Mert ha igen, akkor belépsz oda, Start menü-->Futtatás-->ide beírod, hogy cmd, majd a felbukkanó fekete ablakba beírod, hogy net user Rendszergazda * majd entereket nyomogatsz és máris törölve lett a rendszergazdai jelszó... Ennyi:D
Ha nem tudsz hozzáférni, azaz nincs 1 ilyen fiókod sem, akkor hívd fel a fiadat és kérdezd meg a jelszavát, majd a Vezérlőpult-->Felhasználói fiókoknál hozz létre magadnak egy fiókot, ha nem mondja meg a jelszavát, akkor van rá lehetőség, hogy egy speciális CD-vel visszafejtsd, ha nagyon nem megy szólj és adok linket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!