Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem a krumplis...

Hogyan süssem a krumplis pogácsát, hogy kemény, roppanós legyen a kalapja és a talpa: Be kell a tetejét olajjal?

Figyelt kérdés

Hozzávalók:

• 1 kg krumpli (sütnivaló)

• 30 dkg liszt (félfogós)

• 15 dkg zsír (mangalica)

• 1 púpos evőkanál, 4 -5 dkg só



2022. máj. 6. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
2022. máj. 6. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ebből csak bodag lesz.

Némi tojássárgáját és élesztőt elbírna a zsírt pedig vajra vagy margarinra cserélném.

2022. máj. 7. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!