Hogyan süssem a krumplis pogácsát, hogy kemény, roppanós legyen a kalapja és a talpa: Be kell a tetejét olajjal?
Figyelt kérdés
Hozzávalók:
• 1 kg krumpli (sütnivaló)
• 30 dkg liszt (félfogós)
• 15 dkg zsír (mangalica)
• 1 púpos evőkanál, 4 -5 dkg só
2022. máj. 6. 18:54
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ebből csak bodag lesz.
Némi tojássárgáját és élesztőt elbírna a zsírt pedig vajra vagy margarinra cserélném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!