Kérdező, nézz végig egy lángosos bódé kínálatán... Már a legkisebbek is legalább 8-10 félét ajánlanak...
A bolognaitól kezdve a tejfölös-sülthagymásig, vagy virslis-ketchupostól a juhtúrósig, óriási a választék.
Amit pizzán látsz, onnan is bármit...
Némi kreativitással sokféle "turbózás" lehetséges, és nem csak a sütés után.
Vannak klasszikus lángosok, amelyeknek a tésztájába már sütés előtt "extra" kerül.
Káposztás lángos, tökös lángos, virslis lángos, stb, stb...
Itt vannak receptek hozzá: [link]
Egy lángosra bármit rá lehet tenni, ugyan úgy mint egy pizzára vagy egy melegszendvicsre.
Mi zöldséges lángost szoktunk csinálni. A lángost megkenjük fokhagymával, megsózzuk, rá a tejföl, erre tesszük a vékonyra felszeletelt paradicsom karikákat, paprika karikákat, uborka szeleteket, és lila hagyma szeleteket. Én erre is még teszek egy kis fokhagymát, még ezt is kicsit megsózom és erre jön rá a reszelt sajt. Nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!