Csillagtökből/patiszonból milyen fincsi ételt tudnék készíteni? Írnátok recepteket?
Én rakottan készülök kipróbálni, hagymán lepirítok darált húst, tejfölt és kaprot öntök rá, elkeverem barna rizzsel, és lerakom a patiszonnal. A tetejére sajtot reszelek.
Még sosem csináltam, nem tudom, milyen lesz, és nem tudom, meg kell-e főzni a patiszont előtte, milyen vastargra szeljem és mennyire sózzam.
De ha itt lesz jobb ötlet, lehet, hogy kipróbálom azt.
Gondolom, rántani is lehet, rizzsel, tartárral.
szia! én rántani szoktam, és míg forró, szórok rá reszelt sajtot. tartárral isteni finom.
a minap viszont csináltam egy nagyból hagyományos "tökfőzeléket", jó tejfölösen, kaprosan. nagyon jóra sikeredett, szerintem még jobb, mint a spárgatök.
úgy döntöttem, a fagyóba is teszek el gyalulva.
üdv.
Anyu szokta rántani az nagyon finom.
Lehet belőle töltött patiszont is csinálni.
Anya darálthússal szokta, de bármivel lehet.
És a patiszonos rántotta is finom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!