Volt olyan ételetek amit otthoni háztartásban egyáltalán nem főztek a szüleitek csak sulis menzán találkoztatok vele, és legközelebb csak akkor ha magatoknak megpróbáltátok elkészíteni?
Figyelt kérdés
milyen lett újrakóstolva? nem főételekhez tartozik, de eszembe jutott pl. nemrég hogy ezer éve nem ettem tojáskrémet, néztem egy receptet és összedobtam valamit, amit legautentikusabbnak írtak. megettem, de elég semleges lett, "mintha más lett volna " érzés. és nem tudom hogy csak az ízlésem változott volna meg, vagy csak akkor is azért szerethettem mert csak suliban ettem és itthon sosem. ugyanez kerülgetett egy sárgaborsófőzeléknél. emlékszem hogy szerettem. de mikor alkalmam nyílt felnőttként megkóstolni egy nagyüzemit, hát annyira nem voltam odáig érte2022. ápr. 22. 20:28
1/4 anonim válasza:
Hát, a legtöbb étel ilyen volt :D
Anyám nem vitte túlzásba a főzést, mindig ilyen fagyasztott szarokat ettünk, vagy sült csirkét. Quick win :D
Pedig amúgy kifejezetten jól főz.
Ma már 30 múltam, miután 21 évesen kirepultem, rakapott a napi főzőcskére. 2 hetente, havonta találkozunk, de így is többet eszek általa készített főtt ételt, mint akkoriban :D
2/4 anonim válasza:
nalunk nem volt meno otthon a paradicsmos kaposzta (hala a jo egnek), a tarhonya mint koret, taplohus, bolognai spagetti. ezek kozul csak a bolognai spagettit fozom otthon, de nem tordelem ossze a tesztat mint a menzan tettek
3/4 anonim válasza:
Szerencsére otthon nem volt sárgaborsó főzelék, csak menzán találkoztam vele. Nem ettem meg, most sem enném.
4/4 anonim válasza:
Sárgaborsó leves és főzelék, sóskaleves (egyiket sem szeretem). Különböző rakott zöldségek, olasz tésztafélék, ezeket csak étteremben ettem, otthon nem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!