Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Indonéz szendvics receptjet...

Indonéz szendvics receptjet megadnatok?

Figyelt kérdés

Aki jart mar a Kelet kávézóban tudja mirol beszelek. Mostanában nem járok Bp-ra es nagyon megéheztem rá.

Valaki meg tudná adni a receptet, hogy mit tesznek bele?

2022. márc. 27. 18:00
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem voltam még csak most utána néztem gyorsan. Indonéz mogyoróvaj van benne elvileg tojással egy grill szendvicsben. De pl.az étlapot nem néztem, ott gondolom le van írva részletesen az összetevő. Végső soron egy e-mailt is írhatsz szerintem hátha elárulják.:)
2022. márc. 27. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Ugyan még nem voltam a Kelet kávézóban, de egy tipp: sajt biztos van benne. :)

A feleségem csak mogyorókrémet és sajtot tesz kenyér közzé, és grill. Kész. :)

2022. márc. 27. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Én kérek elnézést, hogy a kérdés miatt elolvastam ezt: [link] és ezt a cikket is: [link] és az alapján próbáltam segíteni.😅
2022. márc. 27. 22:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszokat. :)

Aki evett mar ott az tudja h nem csak mogyoróvaj van benne hanem valami különlegesebb fűszerkeverék, erre lettem volna kíváncsi :)

2022. márc. 28. 00:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi van még benne? Mármint nem fűszer, hanem alapanyag, pl valami hustermek, tojas, stb?
2022. márc. 28. 07:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Angol nyelvű recepteket találtam:

[link]

[link]

[link]

Ha gond az angol: (oldal fordítása)

[link]

2022. márc. 28. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1;3 vagyok. Én nem sima mogyoróvajat írtam hanem indonézt erre rákeresve itt az első találat "indonéz mogyorószósz" van a receptben: [link]

A gyömbér-fokhagyma különben is nagyon jó páros, de persze további recepteket is érdemes keresned, csak szerintem ez az az út amin indulj ha nem kérdezed meg a szakácsukat.

2022. márc. 28. 10:55
 8/10 A kérdező kommentje:

KÖszönöm!

Igen, és is erre gondoltam hogy elkészíteném a satay-szószt és megnézném hogy milyen :D

egyébként a mogyoróvajon kívül tojás sajt és rukkola van benne.

2022. márc. 30. 15:29
 9/10 anonim válasza:
0%
Négy éves Indonéz életem alatt egy jó szendvicset nem ettem ott, szóval nem igazán vágom. Gondolom ez valami olyasmi lehet, mint az orosz (újabban világbéke) meg a francia saláta.
2022. júl. 2. 18:16
 10/10 anonim ***** válasza:

9!

Inkább az a tény, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése

2022. júl. 3. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!