Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egyszer legagyasztottam...

Ha egyszer legagyasztottam csirkemellett, majd kivettem de még nem járt le a szavatossági!! Vissza rakhatom újból a fagyasztóba mielőtt lejárna?

Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Ok, itt mindenki azt írja, hogy nem szabad visszafagyasztani, de én már legalább 200X csináltam és semmi gond. Ezek csak azt szajkózzák amit hallottak, ne hallgass rájuk. Jelenleg olyan rizses husi az ebéd, aminek a husiját KÉTSZER olvasztottam ki és fagyasztottam vissza. Élek, a kaja fincsi. Ismerős hölgy szakács-élelmezésvezető, ő is csak legyintett rá, amikor megkérdeztem, hogy szabad-e.
2022. márc. 21. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11. Az óvva intés nem azt jelenti, hogy biztosan ételmérgezésed lesz a visszafagyasztott élelmiszertől. Csak annyit hogy megnő a veszélye.
2022. márc. 21. 09:37
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

majd egyszer kapsz olyan gyomorrontást vagy ételmérgezést hogy örökre elmegy a kedved a visszafagyasztástól

ha az utcán a földön van egy megrágott csoki, akkor megeszed? lehet hogy hozzáért aföldön kutyaürülékhez, lehet hogy nem. lehet hogy előtte covidos ember rágta, lehet hogy nem - fogadjunk hogy ezzel nem kísérletezel és várod hogy egszer majd beteg legyél, addig meg minden renbden

ugyangúy, ahogy wczés után kézmosás nélkül nem kezdesz el enni. pedig akkor se garantált hogy szennyenett a kezed- de ott a lehetőség

2022. márc. 21. 10:14
 14/14 anonim ***** válasza:
86%

A lejárati idő itt nem játszik. Az a hűvös helyen tartott termék esetére érvényes. Ha lefagyasztod a csirkét egy évig is tarthatod. Darabolva inkább csak 9 hónap.

Az 5 fok alatti kiengedéssel az a baj, hogy a hűtőszekrényben 4-15 fok közötti hőmérsékletek egyszerre lehetnek, attól függően, melyik részén mérjük, és milyen gyakran van nyitogatva az ajtaja.

2022. márc. 21. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!