Air fryert szeretnék vásárolni. De milyet?
Nincs ismerősöd, akitől kérhetnél kölcsön kipróbálásra?
Keveseknek válik be a gyakorlatban.
Nem ajanlom, szaraz valamit süt benne nem is hasonlò a normàl ràntott ételekhez.
Nekem am Silvercrest van a Lidl-böl, am funkciòt ellàtja nincs vele baj de alig vesszük elö mert a hagyomanyos jobb.
Nekem is Lidl-ös van.
4 tagú családra kicsi a mennyiség, amit megsüthetek benne. Inkább 1-2 személyes háztartásnak jó.
Csirkeszárnyat, sült burgonyát sütöttem benne. Nagyon finom volt.
Alacsonyabb hőmérsékletre rakd a húsokat, mint amit ajánl, mert megégnek, belül meg nem sülnek át.
Mint írtam, nekünk kicsi az űrtartalma, de melegíteni nagyon jó.
Szikkadtabb péksütemény, pizzaszelet 180°C-on 1-2 perc alatt olyan, mintha frissen sült volna.
Kívül ropigós, belül forró es puha. Erre jobb, mint a mikró.
Kérdező! Nincs normál légkeveréses sütőd a konyhádban?
Mert ez esetben teljesen fölösleges egy air-fryer.
Sajna nincs az ismerőseim közül senkinek air fryere. Azért is kérdeztem itt, mert elég bizonytalan vagyok a témában.
Nem nagyon ehetek zsírban sült dolgokat, azért gondoltam jó megoldásnak. Sima sütőnk van, ami elég lassan is süt, egy örökkévalóság benne a hús is 😅 Erre is jó opciónak gondoltam.
Egyébként Xiaomit néztem ki, azt a kis fehéret, de lehet túl mini. 1 vagy max 2 főre kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!