Baj ha szódabikarbóna helyett sütőport teszek az amerikai csokis kekszbe?
Figyelt kérdés
egyik ismerőstől kaptam a receptet mert náluk ettünk ilyet és nagyon ízlett csak volt egy kis mellékíze a szódabikarbónától
arra gondoltam sütőport teszek bele
nem lesz baj?
2010. szept. 13. 15:21
1/5 anonim válasza:
Biztosan attól volt "mellékíze"?
Tehetsz bele sütőport, miért lenne baj belőle? De akkor szerintem tegyél bele egy pici csipetnyi sót is.
2/5 A kérdező kommentje:
só alapból is van a receptben, köszi:)
2010. szept. 13. 15:48
3/5 anonim válasza:
baj nem lesz belőle, de nem is lesz olyan, amilyennek kéne...elvileg, ha megfelelően sütöd, nem lehet mellékíze (amúgy is íztelen szerintem a szódabikarbóna)...a szalakálinak szokott borzadály íze lenni, ha rosszul van sütve a süti
4/5 anonim válasza:
leírnád a receptet én is szeretnék iylet sütni és képet is tudsz mellékelni, hogy milyen lett?? Köszike szépen!
5/5 A kérdező kommentje:
szia!még nem sütöttem meg mert nincsenek meg a hozzávalói
de majd leírom neked
képet nem biztos h tudok csinálni
2010. szept. 15. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!