Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baj ha szódabikarbóna helyett...

Baj ha szódabikarbóna helyett sütőport teszek az amerikai csokis kekszbe?

Figyelt kérdés

egyik ismerőstől kaptam a receptet mert náluk ettünk ilyet és nagyon ízlett csak volt egy kis mellékíze a szódabikarbónától

arra gondoltam sütőport teszek bele

nem lesz baj?


2010. szept. 13. 15:21
 1/5 anonim válasza:

Biztosan attól volt "mellékíze"?

Tehetsz bele sütőport, miért lenne baj belőle? De akkor szerintem tegyél bele egy pici csipetnyi sót is.

2010. szept. 13. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
só alapból is van a receptben, köszi:)
2010. szept. 13. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
baj nem lesz belőle, de nem is lesz olyan, amilyennek kéne...elvileg, ha megfelelően sütöd, nem lehet mellékíze (amúgy is íztelen szerintem a szódabikarbóna)...a szalakálinak szokott borzadály íze lenni, ha rosszul van sütve a süti
2010. szept. 14. 06:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
leírnád a receptet én is szeretnék iylet sütni és képet is tudsz mellékelni, hogy milyen lett?? Köszike szépen!
2010. szept. 14. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

szia!még nem sütöttem meg mert nincsenek meg a hozzávalói

de majd leírom neked

képet nem biztos h tudok csinálni

2010. szept. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!