Rakott ételekhez (pl kelkáposzta) a rizst és a darált húst külön főzöd meg vagy egyben?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 10:34
11/15 anonim válasza:
Miért mik az összetevői nálad ha nem hús rizs és káposzta? :) Mert általában ezek az alapok, csak van aki nem keveri össze....
12/15 anonim válasza:
11, a 8-ra írtam, csak közbeékelődtél. A pirított darált hús káposztával hol rakott káposzta?
Mondjuk azt sem értem, aki összekeveri, miért nem főzi egyben.
13/15 anonim válasza:
Felénk ilyen a rakott káposzta, nem a rizstöl lesz az!
Káposzta, hús és besamel, amit beleteszünk, és szerintem finom is, csak más, mint a rizses változat.
Annál mindig zavart, hogy külön van egy réteg rizs, aminek nincs igazán íze, meg fölöslegesen emeli a kalóriatartalmat is.
De ez egyéni ízlés kérdése, amiért beírtam, lehet, hogy valaki így is megpróbálja, márcsak a változatosság kedvéért is.
14/15 anonim válasza:
A húst nem főzöm hanem sütöm.
15/15 anonim válasza:
A húst akkor főzzük meg, ha mirelit. Végülis lehet egyben és külön is főzni, nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy utána összekeverjük. Ha nem keverjük össze a rétegezés előtt, akkor íztelen lesz a rizs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!