Elektronikus főzőlapon karcok feltöltése/eltűntetése, ha szivaccsal töröltem át, és szinte biztos vagyok benne, hogy anyám megöl ha hazaér? SOS
Figyelt kérdés
Édesanyám most vett egy üveg/kerámia (igazából nem tudom) felületű elektronikus sütőt, amin ugye van főzőlap is, és most nyilván a szivacsnak az érdes felületével töröltem le, szóval most teljesen karcos az egész, nincs vmi praktika, amivel ezeket eltüntetem, hogy anyám ne kapjon szîvrohamot/ne öljön meg amint hazaér? SOS2022. márc. 13. 08:42
2/17 anonim válasza:
Fogpasztával vagy szódabikarbónával próbálkozhatsz, de a kimenetel eléggé kétes.
3/17 anonim válasza:
Ki kell benne cserélni a lapot. Fogkrémes dörcsizést ki ne próbáld, az egész egy karcos matt valami lesz!!
4/17 anonim válasza:
Szivacs nem hagyhatott ilyen nyomot. Ellenben a késsel történő nyiszatolás, igen.
5/17 anonim válasza:
Simán hagyhat ilyet a szivacs dörzsi része.
6/17 anonim válasza:
Kérdező : előfordulhat hogy mivel tapasztalatlan vagy ebben hogy másképp látod, tehát amit javaslok : mosószerrel mosd át, öblítsd le vízzel, ezután FULL Zsírmentes lesz a lap.
Most nézd meg, ezután!
Tuti hogy már nem lesz karcos kinézetű!
Szivacs NEM karcolhatja össze az érdes felével.
Csak csíkokat húz a maszatba és azt látod. (szerintem, nekem is volt ilyen, utáltam is mert mindig macera volt kifogástalanul szépen tartani)
7/17 anonim válasza:
Papírtörlővel is áttörölheted.
A szivacs nem keményebb a tűzhely specko lapjánál. (6 voltam)
9/17 anonim válasza:
A dörzsiszivacs nem karcolja össze a kerámialapot.
10/17 anonim válasza:
Fizika: a tűzhely direkt kerámiaüveg, bomba biztos, karcálló anyagból készült.
A szivacs hátulja valamilyen kemény műanyag. Vagy a fém dörzsi. Egyik sem keményebb a tűzhely anyagánál, nem karcolhatja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!