Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A narancsba szurkált szegfűsze...

A narancsba szurkált szegfűszeget fel lehet-e használni később pl. gyümölcslevesbe?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amit karácsonykor szoktunk asztaldíszként késziteni.
2007. dec. 30. 16:22
 1/4 anonim válasza:
100%
Én nem tanácsolnám.
2007. dec. 30. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem igen ,mert a szegfuszeg az megvan szaritva,nem romlando ,megmosod,egy orat aztatod vizbe.

Kulomben meg a szegfuszeg nem draga ,es en nem vergodnek vele!

BUEK!!

2007. dec. 31. 00:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
100%
Nem, mert a száraz szegfűszeg a narancstól átnedvesedik és ilyenkor apró rothasztó baktériumok és gombák kezdenek szaporodni rajta, ezek pedig könnyen gyomorrontást okozhatnak ha más ételben felhasználod a fűszert.
2007. dec. 31. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En az ilye narancsot a csillarra szoktam akasztani es otthagyom nehany napig meg Karacsony utan is mert illatositja a szoba levegojet,majd kidobom . Nem ajanlom elfogyasztani!
2008. jan. 1. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!