Mit jelent magyarul, hogy "Salted softened butter" ?
1:54 től teszi a töltelékhez. Szó szerint értem, hogy sózott puha vaj, de ennek mi a magyar megfelelője?
Vegyek hagyományos Magyarországon kapható vajat és sózzam meg vagy létezik ilyen nálunk, hogy sózott vaj?
VEgyél hagyományos vajat, mert itthon a sózott vaj (franciát lehet kapni legtöbb helyen) borzalmasan sós!
A múltkor vettem "enyhén sózottat" - hát ehetetlennek találtam.
A "softened" csak annyi, hogy ne a hűtőből vedd ki keményen.
Ez tkp. a CINNABON.
Rengeteg receptet találsz a neten magyarul is, egyáltalán nem kell hozzá sózott van!
pl:
6: könnyen lehet, hogy az angolok nem annyira sózzák... De amit írtam, a francia sózott vaj nekem ehetetlenül sós volt.
Egyébként a tartósítást szolgálta eredetileg a vaj sózása.
9: azért bosszantott, mert én kifejezetten szeretem a sós-édes párosítást... Pl. édes kalácshoz sózott vajat enni, vgy hasonló... De ez az "enyhén" sózott se volt erre alaklmas.
Sütöttem vele pogácsát. :)
Ez puha vaj (szobahőmérsékleten tartort)
Amerikában sózzák a vajat, itthon nem, csak pár márka van. Vagy olyat vegyél, vagy tegyél csipet helyett fél kaveskanal sot a sutibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!