Fánknál a rum helyettesíthető valamivel?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 14:31
1/7 anonim válasza:
Pont ma sütöttem, rum helyett 1 evőkanál házi pálinkát tettem bele (52 %-os). Nagyon finom lett, szinte semmi olaj nem szívódott bele, máskor is páleszt teszek bele.
2/7 anonim válasza:
Pontosan, plusz a rávaló baracklekvárt is ki lehet keverni 18+-osan jóféle gönci barack pálinkával!!! :)
3/7 anonim válasza:
Mas alkohol is jó, lényeg hogy magas % legyen. Az alkohol a süteskor elpárolog és megemeli a tesztát, lazítja.
4/7 anonim válasza:
Próbálj semlegesebb ízű alkoholt választani vagy ami passzol *de az kb csak a rum
5/7 anonim válasza:
Ha simán kihagyod, akkor éppen olyan lesz, mint rummal. Amilyen keveset írnak bele, az még ízt sem ad, más hatása meg nincs. 35 éves tapasztalatom van
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jó minőségű whisky-m van még itthon, de gondolom az nem a legideálisabb választás, így marad a pálinka, az is van szerencsére. :)
2022. febr. 19. 14:50
7/7 anonim válasza:
Amúgy a whisky se rossz, de (pláne ha jó minőségű) akkor azt úgy érdemes felhasználni a fánkhoz, hogy amikor pont beleharapnál a fánkba, akkor gyorsan kicseréled a whisyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!