Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Debrecenivel,vagy lecsókolbáss...

Debrecenivel,vagy lecsókolbásszal is finom a rakott krumpli?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 12:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
... vagy készítsd jó húsos füstölt szalonnával, abban van puha is, de ne rontsd el lecsókolbásszal, vagy "debrecenivel", ami már régen nem az, mint ami régen volt!
2022. febr. 19. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/23 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem pedig jó. Inkább lecsokolbival.
2022. febr. 19. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/23 anonim ***** válasza:
42%

A darált húsos is nagyon jó tud lenni, kár, hogy lepontozták a válaszolót, az egyetlen hátránya, hogy ez nem egy 1 bites verzió, és kell hozzá tudni főzni, az meg a lepontozásokból ítélve nem sok embernek lehet az erőssége.


Jöttek itt a fikázások a lecsókolbászra, hogy inkább üresen, stb... Hát, pont ezt küszöböli ki a darált hús, (hortobágyi verzió) mert mi lehetne annál tutibb, mint a tiszta alapanyag, amiről pontosan tudjuk, hogy mi az?!


Egyébként pártolom a füstölt, vagy lángolt kolbászos verziót, a füst íz miatt, második helyen áll a hortobágyi darált húsos, (mivel legendásan profin főzök, nem jelent gondot olyanra elkészíteni, ami életre szóló élményt ad XD))))

a lecsókolbászos debrecenis változatok erősen kompromisszumosak.


Mondom miért:

Lecsókolbászból nehéz olyat találni, ami nem ipari hulladék.

Debreceniből vannak jófélék, csak éppen 3000 ft-os kilós ár fölött.

Ennyiből vagy dupla húsos darálthúsos változatot csinálok, minimum olyan finomra, (persze a minimumhoz vissza kell fognom magam!) (vagy ugyanolyan húsosat fele árból)


vagy keresek egy piacos őstermelőnél ilyen áron lángolt kolbászt.

2022. febr. 19. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/23 A kérdező kommentje:
9!Azért nem jó mert csak paprika íze van,tele vágják paprikával.
2022. febr. 19. 14:01
 15/23 anonim ***** válasza:
87%

Én füstölttel szeretem. De finomna debreceni is.

Vagy pl. régen nagyanyám csinált néha hús menteset extra adag tojással. Az is finom volt.

2022. febr. 19. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Sajna mi egyáltalán nem szeretjük a szarazkolbaszt, a családban sem. Viszont az íze kell a rakott krumpliba. A lecsokolbaszt meg jobban ruhelljuk, jó, amikor raharapsz benne egy egy kemény mocsingra.


Én teszek bele kb 10 szelet Csabai vagy Gyulai kolbászt az íze miatt (ezt a szomszéd kutyája szokta megkapni) es krinolinnal, plusz virslivel, jó sok tejföllel csinálom.

2022. febr. 19. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
Nem Tudom nálatok miféle lecsókolbit kapni... de igenis finom. Nem mócsingos. Mit kell ezért lepontozni.
2022. febr. 19. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
17 lecsókolbászból régen is volt többféle. Pl. az otthoni huszknéve megettem, de amit a koleszba hoztak, kb. a kolbász 2/3-át kotortam félre, mert ehetetlen mócsing volt.
2022. febr. 19. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem jo minöségü szárazkolbásszal a legfinomabb AMIBEN SOK PAPRIKA IS VAN:-) Nem kell bele olyan sokat tenni ami már paprika felé viszi el az izét. Vékonyra kell szeletelni és akkor rendesen megpuhul (mert hiába is sütöd a fött krumpli miatt gözben párolodik puhára a kolbász).
2022. febr. 19. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/23 anonim ***** válasza:
86%
Én még soha életemben nem ettem mocsing nélküli lecsokolbaszt. A hentesaruk legalja sztem.
2022. febr. 19. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!