Kinél mi lesz ma az ebéd?
Tudom,100E ilyen kérdés van ezen az oldalon, de egyszerűen egy órája azon gondolkozom mit együnk ma. Sütőm nincs, csak főzőlapom, 4 fős család, 2gyerekkel, van itthon mindenféle hús, tejszín,karfiol, bacon, szalonna, tészták, rizs ,krumpli, bab,gomba,kukorica, igazából szinte minden, egyedül liszt nincs ami fontos lehet, meg serpenyőm sincs jelenleg, csak sima fazék.
Ha van valami ötleted,azt oszd meg velem kérlek, vagy írd le nálatok mi lesz ma az ebéd, hátha valami inspirációt kapok.
Köszönöm.
Menjetek el kirandulni es egyetek etteremben vagy fogadoban.
Amugy nalunk miccs lesz ... 'csóré kolbász' :) - friss kenyerrel. Holnap is az lesz, de azt majd a holnapi kirandulason fogjuk elkesziteni.
A kirándulás kizárva, mert a ferjuram dolgozik, este 6kor jön haza, meg elég borús időnek tűnik, úgyhogy egy seta-jatszoterezes lesz ha nem fog esni, és ennyi.
De nektek kellemes kikapcsolódást,és joetvagyat a kolbaszhoz.
Nem tudok kérni, alig 2hete lakók itt,senkit nem ismerek sajnos.
Igen, a chilis babra én is gondoltam. Meg gombaporkoltre, de tegnap anyánál ebédelünk,és pörkölt volt, úgyhogy az kilőve. Pedig szívem szerint egy jó tokanyt csinálnék, vagy brassoit.
"Nem tudok kérni, alig 2hete lakók itt,senkit nem ismerek sajnos."
Miért, olyan nehéz becsöngetni, és elmondani hogy ki vagy, és mit szeretnél? Szerintem ezzel csak saját magaddal szúrsz ki!
Bolt sincs, ahova elszaladhatnál?
De így 9:48-kor erősen abbahagyhatnád már a tehetetlen szerencsétlenkedést és elkezdhetnél akármit főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!