Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kinél mi lesz ma az ebéd?

Kinél mi lesz ma az ebéd?

Figyelt kérdés

Tudom,100E ilyen kérdés van ezen az oldalon, de egyszerűen egy órája azon gondolkozom mit együnk ma. Sütőm nincs, csak főzőlapom, 4 fős család, 2gyerekkel, van itthon mindenféle hús, tejszín,karfiol, bacon, szalonna, tészták, rizs ,krumpli, bab,gomba,kukorica, igazából szinte minden, egyedül liszt nincs ami fontos lehet, meg serpenyőm sincs jelenleg, csak sima fazék.

Ha van valami ötleted,azt oszd meg velem kérlek, vagy írd le nálatok mi lesz ma az ebéd, hátha valami inspirációt kapok.

Köszönöm.

2022. febr. 19. 09:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%

Menjetek el kirandulni es egyetek etteremben vagy fogadoban.

Amugy nalunk miccs lesz ... 'csóré kolbász' :) - friss kenyerrel. Holnap is az lesz, de azt majd a holnapi kirandulason fogjuk elkesziteni.

2022. febr. 19. 09:05
 2/26 A kérdező kommentje:

A kirándulás kizárva, mert a ferjuram dolgozik, este 6kor jön haza, meg elég borús időnek tűnik, úgyhogy egy seta-jatszoterezes lesz ha nem fog esni, és ennyi.

De nektek kellemes kikapcsolódást,és joetvagyat a kolbaszhoz.

2022. febr. 19. 09:08
 3/26 anonim ***** válasza:
44%
A felsoroltakból én Dubarry szeletet készítenék rizzsel. Lisztet meg kérj a szomszédtól, mert kell.
2022. febr. 19. 09:19
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Èn chilis babot csinàlok. Ahogy làtom, van hozzà alapanyagod. Vagy esetleg gombàs hús?
2022. febr. 19. 09:20
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem tudok kérni, alig 2hete lakók itt,senkit nem ismerek sajnos.

Igen, a chilis babra én is gondoltam. Meg gombaporkoltre, de tegnap anyánál ebédelünk,és pörkölt volt, úgyhogy az kilőve. Pedig szívem szerint egy jó tokanyt csinálnék, vagy brassoit.

2022. febr. 19. 09:38
 6/26 anonim ***** válasza:
28%

"Nem tudok kérni, alig 2hete lakók itt,senkit nem ismerek sajnos."

Miért, olyan nehéz becsöngetni, és elmondani hogy ki vagy, és mit szeretnél? Szerintem ezzel csak saját magaddal szúrsz ki!

2022. febr. 19. 09:46
 7/26 A kérdező kommentje:
Ahol 20evig éltem faluban se mentem kérni, nagyon maximum 2evente egyszer sos-ben baratnomektol,senki mástól soha, nem hogy itt, ahol még a szomszédokat nem is láttam soha.
2022. febr. 19. 09:47
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Bolt sincs, ahova elszaladhatnál?

De így 9:48-kor erősen abbahagyhatnád már a tehetetlen szerencsétlenkedést és elkezdhetnél akármit főzni.

2022. febr. 19. 09:49
 9/26 anonim ***** válasza:
94%
Igen, falun ebből a szempontból tényleg másabb az élet, (Legalábbis régen másabb volt). De szerintem ez tényleg egy jó alkalom a szomszédok ismerésére.
2022. febr. 19. 09:55
 10/26 A kérdező kommentje:
Hát most elkezdtem nagytakarítást csinálni, és addig kiokoskodom mi lesz a kaja. 😅 A gyerekek reggeliztek, azóta is eszegetnek,lassan csak eszembe jut valami jó,amit mindenki szeret. Válogatós ez a család, azért nehéz kitalálni.
2022. febr. 19. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!