Puhítja, és összetartja vagy mi a fene. :)
Egyszer kifelejtettem belőle, nem is sikerült egyáltalán.
Plusz tömegnövelő. Tudd: tényleg nagyon jó bele mert szaftosabb, "krémesebb" lesz tőle, sokkal finomabb mintha sok a hús.
Kezdőként kipróbáltam több hússal mert azt hittem hogy csak csóróság miatt kell a zsemle de száraz lett! Sok hús =száraz, morzsalékos (hamburgerbe való)
Tömegnövelés plusz állagjavítás.
Ha nincsen benne akkor keményebb lesz a fasirt, plusz megfogja a zsiradékot ami amúgy kifőne belőle és így nem szárad ki.
#6 A fasírtot sokféle képpen el lehet készíteni, beteheted sütőbe, kisütheted olajban, de zsiradék nélkül is elkészítheted egy serpenyőben.
Megcsinálhatod rúdként de csinálhatsz gombócokat is.
Egyedül akkor nem gond a kiszáradás a ha olajba készíted el.
"A fasírtot sokféle képpen el lehet készíteni, beteheted sütőbe, kisütheted olajban, de zsiradék nélkül is elkészítheted egy serpenyőben.
Megcsinálhatod rúdként de csinálhatsz gombócokat is."
Ezt én is tudom, de én a főtt húsgombót már nem fasírtnak nevezném. De persze ahány ház annyi szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!