Hova szoktátok önteni az elhasznált étolajat? Jó az, ha a wc-be öntjük?
Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 14:24
1/19 anonim válasza:
Én nem öntöm a wc.be,igaz a lefolyoba,(mosogato)
Nem hinném hogy jo,ha beleöntjük bàrmelyik lefolyoba,de én nem tudom öket gyüjtögetni^,vagyis nincs rà türelmem.
Igaz én nem sok olajat hasznàlok.
2/19 anonim válasza:
Mellettünk a piacon van ilyen használtolaj leadó hely. Én oda.
3/19 anonim válasza:
A wc-be ne ontsed, nem tesz jot, gondold el az a sok olaj majd eldugasztja egyszer a lefolyot!!!
Ha emeletes hazban laksz, akkor egy muanyag uvegbe (olajos, asvanyvizes uveg) ontsd bele, es dobd ki a szemetbe. Inkabb oda, mert a wc-d elfog dugulni. Es ha kertes hazban laksz, akkor is gyujtsd ossze muanyag flakonba, es ugy tedd a szemethez.
Ne ontsd a wc-be!!
4/19 anonim válasza:
Miért kell lepontozni?
Én nem tanàcsoltam hogy a wc-be kell önteni,csak öszintén megmondtam,hogy én sajnos nem gyüjtöm össze....
5/19 anonim válasza:
En mindig a wc-be ontom,utana ontok egy kis Domesztoszt es lehuzom ,de neha ontok egy kis forro vizet utana.
6/19 anonim válasza:
A wc-be semmi esetre! Töltsd vissza a flakonba és ha nincs más akkor tedd a szemetesbe! Elviheted gyűjtőhelyre is, ha van a közelben.
7/19 anonim válasza:
Régebben én is a vécébe öntöttem, de aztán egyszer dugulás volt. Azóta visszaöntöm az üvegbe a használtat, és kidobom a kukába. Ugyanannyira szennyezem vele a környezetet (sajnos), mintha a vizekbe menne ki a csatornából. :(
8/19 anonim válasza:
Az előző vagyok. Nem értem, hogy a 3. válaszolót miért pontoztátok le? Tökéletes választ adott!!!
9/19 anonim válasza:
ja sok értelme van hogy a wc-be öntöd eldugul a lefolyó és a szennyvíz tisztitók nem arra annak kitalálva hogy ilyeneket takaritsanak ki a vízből igy a saját ivo vizedet szennyezed (ami igy is eléggé tiszta )
10/19 anonim válasza:
én mosogatót szoktam beletenni meg forróvizet amit "megtöri" az olajat, elkavarom és utána mehet a wc-be - így nem tapad le. - egy férfi -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!