Hogy tudnék répából baby répát csinálni itthon? Olyan pici simát, mint a drága fagyasztott, csomagolt.
Érdekes a kérdés, ahogy a témában fellelhető információk is. Úgy néz ki, van is és nincs is.
"Persze létezik bébirépa a valóságban is, csak azt aranyáron adják."
"a bébirépa is létezik, és valóban belefuthat a boltban olyan minirépákba, amiket még nagyon fiatalon feldolgoztak, de ezek ára nagyon sokszor csillagászati a mesterségesen kicsinyített répákkal összevetve."
Forrás:
De van az is, mikor a selejt répákat használják fel, amit formáznak és eladnak. Láttam a linkeket, de elsőre kb a tarhonya vetőmagra asszociáltam róla. Nagyon ledöbbentett falusi létemre, hogy valóban van ilyen faj külön is.
Úgy tűnik a baby répa, amit fagyasztva árulnak gyárban feldolgozott eredeti répa, aminek a közepét kivágják és a külső édesebb részt formázzák pici répákra.
Ezt házilag nem lehet kivitelezni, könnyen elvághatod a kezed, meg nem is lesznek olyan cukik a kapott répácskák. Kár, mert a bolti nagyon drága :(
"Bocsi de miböl tünik neked úgy hogy az gyári répa ? Mint mondtam van ilyen fajta répa és le hét ilyet kapni."
Például hogy az a formára vágott drága, apró bébirépa többszörösen kisebb, mint a linkelt.
Igen, utolsó jól mondja
Icipici tökéletes mini répaformák
Illetve láttam több videót a how-its-made típusú sorozatból, a termesztett kis répa nem ilyen, mint a csomagolt, fagyasztott
És az még ennél is sokkal drágább
Rosszul fogalmaztam.. egyáltalán nem tudom mini répaformára vágni őket a közepét kivágva (hogy ne legyen keserű)
..főleg nem ilyen tökéletes icipici mini verziókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!