Ha rétesliszttel csinálom a sajtos tudat és nem finomliszttel akkor több ideig puha marad?
Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 20:34
2/9 anonim válasza:
NEM!
amúgy leírhattad volna, hogy milyen sajtos rúd, milyen recept...
3/9 A kérdező kommentje:
Édes Istenem! Hogy bármelyik kérdést olvasom mindig van egy gyökér aki bunkó módon válaszol.....
2021. dec. 22. 21:18
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem bunkó.
Nem vagy kissé ingerült, stresszes ez a hónap 😊
5/9 anonim válasza:
3. Akkor dugd fel magadnak a reteslisztes sajtosrudat!
Nulla infót közölsz és meg te vagy felháborodva...?
6/9 anonim válasza:
Kérdező, nagyon csúnyán reagáltál egy teljesen jogos kérdésre!
Egyáltalán nem mindegy a recept, pl. hogy kelt tésztából, levelesből, vagy kelt levelesből csinálod.
(Én biztos, hogy elnézést kérnék, ahogy itt már nem egyszer megtettem.)
De ez a te dolgod, itt egy állítólag puha sajtosrúd recept:
8/9 anonim válasza:
#6: én voltam az 2-es... Tényleg nem érti, hogy miért kérdeztem vissza...???? Szerintem az ilyen inkább vegyen boltban sajtosrudat... Lövése nincs a sütésről.
9/9 anonim válasza:
Nem, sőt, ront rajta. A sutesi ison es a recepten (elsosorban zsir es viztartalom) fugg hogy meddig marad puha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!