Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hatlapos szalalkális tésztáj...

A hatlapos szalalkális tésztáját miért a sütőtálca hátulján sütik?

Figyelt kérdés

Mi az oka hogy nem a tepsi belsejében, ha simán beleférne?

Vagy lehetne sütni akár a sütőrácsra kiterített fekete, feltekerhető teflonos sütőlapon is?


2021. dec. 19. 12:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az úgy már nem a "Hatlapos" sütemény. Nevezd akármi másnak, de csak azért, mert 6 lapból van összetákolva valami kutyulmánnyal, még nem az.
2021. dec. 22. 08:49
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is az amit ír a grízzel az a mézes krémes vagy grízes mézes
2021. dec. 22. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, és annak ráadásul a tésztája is eleve más. Nem értem miért kell mindig mindent elkotyvasztani-összetrutymákolni, vaj helyett margarinozni, megcsúfolni azt ami eredendően lenne. Legalább neveznék máshogy, de még erre sem képesek.
2021. dec. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!