Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hatlapos szalalkális tésztáj...

A hatlapos szalalkális tésztáját miért a sütőtálca hátulján sütik?

Figyelt kérdés

Mi az oka hogy nem a tepsi belsejében, ha simán beleférne?

Vagy lehetne sütni akár a sütőrácsra kiterített fekete, feltekerhető teflonos sütőlapon is?


2021. dec. 19. 12:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
sok sikert kiszedni belőle
2021. dec. 19. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert keményre sül és így csak leveszed. Egy receptet tudnál küldeni esetleg? A mi elveszett családi receptünket próbálom megtalálni
2021. dec. 19. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Így le tudod csúsztatni a megsült lapot, nem törik össze, ha a tepsibe tennéd, akkor nagy eséllyel nem marad épen.

A teflonos sütölapnak nem hiszem, hoyg megvan a kellö merevsége, hogy ki tudd venni a sütöböl.

2021. dec. 19. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz ne süsd tepsiben nekem mire kiszedtem a lapot szerteszét tört.
2021. dec. 19. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Tehát más se értette mi a tepsi hátulján sütés oka. :) De így már világos.


Vegyél egy dr oetkeres szalalkálit, rajta van hatlapos krémes néven.

[link]

Nem értem miért nem teszik fel a honlapjukra, a zacskón rajta van.


Vagy itt: [link]

de ez sunyi, mert nem írja, hogy a tepsi hátuljára tedd!

2021. dec. 19. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi! Én úgy emlékszem a krémben volt egy kis búzadara is. De jó volt :)
2021. dec. 19. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, semmiképp, az már kotyvasztás.
2021. dec. 19. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
7-es: NEM kotyvasztás, sokkal teltebb lesz a krém.
2021. dec. 20. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:
Amiben volt az a grízes-mézes, és az csak 4 lapból áll. 2 réteg vastag, búzadarás réteg és középen egy lekvár. De annak a tésztája nem ugyanaz mint a hatlaposé. Hasonlítanak, de két teljesen különböző. Ha a hatlapost azzal a tejbegrízessel készíted, egy ehetetlen-aránytalan vacak lesz. Az egészet összességében kell nézni, dehát a legtöbben csak ara mennek, hogy kinézzen, nagynak "gazdagnak" látszódjon, a többi senkit sem érdekel.
2021. dec. 21. 11:36
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem, egy marék gríz volt a pudingba keverve, és ugyan úgy hatlapos volt. Gazdagabb lett a krém.
2021. dec. 21. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!