Miért nem sikerül a tejbedarám?
10: sokan nem tudják, hogy az evőkanál, mint mértékegység egy konkrét űrtartalmú mérőkanálra vonatkozik. Kb. a szokásos evőkanalak átlaga.... Konkrétan 15 ml.
Aztán van, akinél dizájnos lapos evőkanalak vannak - megint másnál meg a nagymama szép nagy és mély evőkanala... Ezért nem mindenkinél stimmelnek az ilyen kanalas receptek.
Érdemes venni párszáz ft-ért egy ilyen mérőkanálkészletet. Problem solved. :)
De van ennél jóval olcsóbban is...
“ Dehogy zsemlemorzsát tettem bele, annyira nem vagyok zavaros. ”
Csak viccből írtam, velem megesett huszonéve a fordítottja, amikor tinédzserként akartam rántottsajtot. Levettem a polcról ami hasonlított a morzsára, és szépen bepaníroztam grízzel sajtot, majd csidálkoztam, hogy nem így szokott ez barnulni.
A hiba a hozzávalókban van, hisz mindent ugyanúgy csináltál, mint eddig.
Mindenki követ el banális hibákat, így tényleg nézd meg, mi van PONTOSAN a zacskóra írva.
A tejjel nem sok baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!