Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el?

Hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés
Füstölt bordaporccal szeretnék babos egytálételt készíteni, a levesnél valamivel sűrűbb állaggal. Készítsem úgy mint a levest, csak kevesebb vízzel? Vagy van valami más recept?
2021. dec. 2. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

A helyedben a húst elöre megfözném majdnem teljesen, ennek a levét használnám a leveshez, vagy ha nagyon tömény, sós, akkor csak egy részét. Ez azért jó, mert sok esetben mire a hús megfö, addigra a többi szétmégy vagy fordítva.

Ha a babos rész megfött, akkor tenném vissza a húsokat, egyszer összeforralnám, és ha túl sürü, akkor öntenék még hozzá kevés vizet vagy a hús levéböl.

2021. dec. 2. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Ha sűrűbb kell akkor csinálj babfőzeléket, ilyesmire gondolok:


[link]

2021. dec. 2. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megfőzném külön, majd a levének egy részéből+víz készítenék babfőzeléket. A végén pedig összefőzném a porccal.
2021. dec. 2. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Van már egy kis főtt sonkalé lefagyasztva, ennek a felhasználásából indult az egész ötletelés. Köszi az ötleteket, lehet hogy végül főzelék lesz a megoldás.
2021. dec. 2. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem véletlenül sikerült egyszer ilyesmit csinálni.. Füstölt húsos bablevesnek indult, a végén belefőztem a csipetkét, no onnantól levesből átváltozott sűrű egytálétellé.:)
2021. dec. 3. 00:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én annyi rántást tennék bele, amennyitől a kívánt állagú lesz. Én is szeretek füstölt bordaszélből leveseket készíteni. (A mamám nyúljának hívta a bordaszélt.)
2021. dec. 5. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!