Hogyan készítsem el?
Figyelt kérdés
Füstölt bordaporccal szeretnék babos egytálételt készíteni, a levesnél valamivel sűrűbb állaggal. Készítsem úgy mint a levest, csak kevesebb vízzel? Vagy van valami más recept?2021. dec. 2. 17:58
1/6 anonim válasza:
A helyedben a húst elöre megfözném majdnem teljesen, ennek a levét használnám a leveshez, vagy ha nagyon tömény, sós, akkor csak egy részét. Ez azért jó, mert sok esetben mire a hús megfö, addigra a többi szétmégy vagy fordítva.
Ha a babos rész megfött, akkor tenném vissza a húsokat, egyszer összeforralnám, és ha túl sürü, akkor öntenék még hozzá kevés vizet vagy a hús levéböl.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Megfőzném külön, majd a levének egy részéből+víz készítenék babfőzeléket. A végén pedig összefőzném a porccal.
4/6 A kérdező kommentje:
Van már egy kis főtt sonkalé lefagyasztva, ennek a felhasználásából indult az egész ötletelés. Köszi az ötleteket, lehet hogy végül főzelék lesz a megoldás.
2021. dec. 2. 22:32
5/6 anonim válasza:
Nekem véletlenül sikerült egyszer ilyesmit csinálni.. Füstölt húsos bablevesnek indult, a végén belefőztem a csipetkét, no onnantól levesből átváltozott sűrű egytálétellé.:)
6/6 anonim válasza:
Én annyi rántást tennék bele, amennyitől a kívánt állagú lesz. Én is szeretek füstölt bordaszélből leveseket készíteni. (A mamám nyúljának hívta a bordaszélt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!