Mi a leginkább kedvenc és a leginkább ,, utált ” ételetek? ( tudom, ételre ilyet nem mondunk, de mindenkinek van olyan, amit ízre nem kedvel, még ha meg is eszi. )
A gyros, a csirkehúsos kaják és a spenótos, brokkolis ételek a kedvenceim.
Ami nagyon nem ízlett eddig, az a kínai kaják ízvilága, meg néhány tipikus menzás kaja, mint a tökfőzelék meg a finomfőzelék.
A kelbimbót nem bírom megenni, gyerekkoromban még a szagától is hánytam.
Kedvenc ètelem nincs, a legtöbb dolgot nagyon szeretem. Annak örülök legjobban, amikor azt ehetem amit megkívánok.
Kedvenc: rakott krumpli, hurka
Amit soha nem ennék meg: finom főzelék, zöldborsó, mazsola, tök főzelék, sóska
Kedvencek:
-minőségi fagylalt
-isler Szamostól
-lúdláb torta, Rigó Jancsi, marcipános édességek
-almás pite vagy rétes
-kenyér mozzarellával, paradicsommal,sajttal
-gulyásleves
-Vapiano spagettik
-minőségi mozzarellás pizza
-meggyleves tejszínhabbal
-főzelék mint spenót, zöldbab, zeller, lencse
-cékla, zeller, édesburgonya és más gumós zöldségek
-lazac salátával
-minőségi sajtok
Nem szeretem:
-krumplis ételeket
-rántott húsok és társai
-belsőségeket mint máj
-felvágottak, kolbászok
-húslevesek
-rántott zöldségek és társai
-csirkét se kedvelem
30/N
Sok kedvencem van. De amik bármikor jöhetnek, az az olvasztott sajt, a sült bacon és a gomba minden formában. Szeretem a belsőségeket is, zúza, máj, szív... nyami. Még a csirkelábat a húslevesből is.
Amit nem szeretek:
-koriander
-velő
-a dupla köretekből készült ételek, pl.krumplis tészta
-sok gyümi (eper, cseresznye, citrusok)
-petrezselyemgyökér és a gumós zeller
Imádom a tatár beefsteak-et, meg a jó kis marha steakeket. Talán ez a non plus ultra, de nagyon szeretem a szintén marha vadast szalvétagombóccal és a csirkés molét egy raklap avokádóval. Ezek az abszolút favoritok.
A tenger gyümölcseit, halakat egyáltalán nem bírom megenni, mert már sajnos a szaguktól is rosszul vagyok, hovatovább utálok minden desszertet és édességet, de ezektől nyilván nem undorodom, csak nincs az az isten, hogy megegyem.
Aki drágább és jobb minosegu ételeket írt azt miért kell lepontozni?
14 voltam
Nekem a kedvencem a sült csirke.
Amit nagyon nem szeretek az a csülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!