Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az miért van, hogy egyszer...

Molnarmarcell21 kérdése:

Az miért van, hogy egyszer bitang erős lesz az étel a belefőzött erős paprikától, máskor meg nem?

Figyelt kérdés
Nyilván függ magától a paprikától is, de van valami technika, amitől elmegy a csípőssége, amit öntudatlanul alkalmazok vagy ez mindig lutri?
2021. nov. 11. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy el a csípőssége, de lehet hogy egyszer egészben megmaradt máskor szétfőtt.
2021. nov. 11. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen egyforma a paprika minősége.

Néha van, hogy mi is veszünk pl. azt a zöld színű csípős paprikát, és van, hogy éppen csak csípős, de olyan is előfordult már, hogy-szégyen, nem szégyen-, nem tudtam megenni, annyira erős volt.

Szóval én úgy gondolom, hogy nem a technikától függ, hanem csak a paprikától.

2021. nov. 11. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Zsíros dolgok tudják tompítani. Pl tejföl, tejszín. Ezért is kell rá víz helyett tejet inni ha valaki nem bírja
2021. nov. 11. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!