Kedves lombikos sorstársak! 5 napos embrióval, et+ 2.napon érzett valaki bitang erős görcsöket és szurkálást egy pontban, ami másnap szinte teljesen elmúlt?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy sokaknak jelezte ez a beágyazódást, de először attól ijedtem meg, hogy érzem most viszont attól parázok, hogy abbamaradt. Hálás lennék minden tapasztalatért!2021. okt. 19. 13:07
1/25 anonim válasza:
Tapasztalatom nincs, viszont szorítok nektek!
2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves 1- es
2021. okt. 19. 14:28
3/25 anonim válasza:
Nekem a beágyazódási fájdalom néhány percig tartott, de azt már nem tudom, hogy beültetés után hányadik napon. Mensi szerű görcsök voltak. Ugyanezt éreztem akkor is, amikor nem lombikkal estem teherbe.
4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 3-as. Nekem jó fél nap volt a fájdalom, és az utolsó görcs olyan hosszú és erős volt, hogy míg visszatartottam a lélegzetem azt hittem megfulladok :) azóta szinte semmi
2021. okt. 19. 16:31
5/25 anonim válasza:
Szia nekem 6-7 napon volt görcsölés , 7 hónapos vagyok nekem 3 dik sikerült Szorítok 🙏🙏
6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ezek szerint ha elmúlik a fájdalom nem kell azonnal kétségbe esnem. 😊
2021. okt. 20. 19:50
7/25 anonim válasza:
Nekem beülti után 2-3 napon volt szurkálás és menzesz szerű görcs.
Kémiai lett belőle.
8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 7#-es. Sajnálom ami veled történt. Ettől én is nagyon tartok. Azt megkérdezhetem, hogy volt pozitív teszted, és ha igen az hány nappal az érzés után?
2021. okt. 20. 20:39
9/25 anonim válasza:
Ne tarts ettől! Ez nem jelent semmit! Én akkor úgy fogtam fel, hogy legalàbb elindult a beágyazódás. Csak az embriónk minősége nem volt jó sajnos.
ET+2-3 napon volt ez a szurkálás, görcs
ET+9 napon pozitív lett a teszt, a rá következő napon is ugyanolyan erős volt. Az azutáni napon pedig már halványabb lett. ET+12 napon kellett mennem vérvételre, de addigra meg is jött a menzeszem.
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ elkel a biztatás. Az utóbbi fél év után szeretném azt hinni, hogy végre valami jó következhet. 4 év sikertelen próbálkozás után júliusban műtöttek éndóra, majd 3 hónap gnrh kezelés és most az első lombik. Ez az egy kis petesejt termékenyült meg, a múlt hétfői leszívás után azt mondták rendellenesen osztódik. Majd csütörtökön közölték, hogy kevesebb a sejtje a kelleténél, és szombaton csörgött hajnalban a telefon, hogy azonnal menjünk beültetésre, mert van egy szép embriónk. Remélem élni akar, nagyon szurkolok neki, és magunknak is, hogy végre valami jó történjen velünk. Köszönöm a válaszokat még egyszer!
2021. okt. 20. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!