Miért van az, hogy a margarinnal készült mézeskalács nem olyan mint a zsírral?
Figyelt kérdés
Margarinnal rücskös lesz a felszíne meg nem olyan szép meg világosabb is. De egyébként ugyan az a recept csak a zsírt margarinra cseréltük.
Mit kéne tennem hogy maegarinnal is szép legyen?
Köszi a válaszokat!
2021. okt. 31. 16:03
11/11 anonim válasza:
Szóval ha valami vajjal van írva akkor hazsírral akarod csinálni, csak 80%-nyi zsírt tegyél bele. Picit kevesebb lesz így az egész, de állagra ugyanolyan. Ízre persze már nem. De egy kuglófot vajjal vagy zsírral kell csinálni, ne szentségtelenítsd meg azzal a retek margarinnal.
Oh és a vaj alatt a 82%-os sótlant értjük! Zsírból pedig a főzött házi zsírt, nem az ipari hidegen préseltet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!