Főzne velem valaki?
Figyelt kérdés
Lehetsz tapasztalt vagy tapasztalatlan, de szerintem bulisabb együtt főzni
Én nem nagyon szoktam főzni, gondoltam bénázhatnánk együtt, vagy kisegíthetnél
Ezt úgy terveztem kivitelezni hogy messengeren felhívjuk egymást és csináljuk ugyanakkor a dolgokat
Írj ha lenne kedved, egyedül nincs hozzá motivációm
Most valamiért nagyon borsófőzeléket szeretnék enni, de meggyőzhető vagyok más ételről is:D
18/l
2021. okt. 25. 22:15
1/4 anonim válasza:
Ez de aranyos.
Remélem lesz jelentkező erre.
Sok sikert :)
2/4 anonim válasza:
Messengeren nem szeretek annyira beszélni, de konkrétan ma mutattam meg egyik barátomnak, hogyan kell chilis babot csinálni, úgyhogy tapasztalatom is van úgymond :D
3/4 anonim válasza:
Erdekes otlet 😃 én egy ideje azon gondolkozom most már hogy sütiket kéne sütni , én is totál kezdö vagyok még
4/4 anonim válasza:
Én max élőben főznék együtt valakivel, azaz a valóságban. Persze csakis úgy, hogy hasonló az ízlésünk, máskülönben összekapnánk az ízesítésen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!