Tapasztalt sütősök e kettő recept közül melyik a jobb és finomabb szerintetek ami a legtöbb embernek bizton ízlik?
Figyelt kérdés
unicumos tortát szeretnék csinálni és nem tudom melyik recept lehet a jobb illetve, hogy lehet egyikből a piskóta másikból a krém és akkor 2 receptből egyet varázsolni szerintetek melyik a jobb recept ezek közül?
[link] -pirkatol?adag=12#ingredients
2021. okt. 17. 12:13
1/6 A kérdező kommentje:
a második linket sehogy sem akarja engedni hátha hozzászólásba
2021. okt. 17. 12:14
2/6 anonim válasza:
A másodikat választanám.
De az unicum elég jellegzetes ital, nekem nagyon nem passzol süteménybe
3/6 A kérdező kommentje:
Sima unicum helyett unicum szilvát fogok használni mert akinek csinálom az a kedvence már évek óta annak talán némileg visszafogottabb az íze mint a simának. Talán sütemény barátabb
2021. okt. 17. 12:25
4/6 anonim válasza:
Én egyiket sem enném meg, de a második azért kidolgozottabb dolognak tűnik.
5/6 anonim válasza:
Akármennyire kedvenc ital is, nagyon nem passzol egy süteménybe az íze. A helyedben sütés helyett/előtt kipróbálnám simán a krémet kisebb adagban.
6/6 anonim válasza:
nekem az eslőnek a krémje és a piskótája is úgy tűnik hogy rendben van
a másodiknak a tésztája lehet hogy rnedben van de szerintem nem lenne szellős, levegős; a krém nagyon nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!