Hogyan kell készíteni a hagyományos bundás kenyeret, hogy ne szívja magába az olajat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 09:30
2/8 anonim válasza:
Forró legyen a zsiradék. Ahogy kiszedted még szalvétával vagy kéztörlővel is leitathatod róla a felesleget.
3/8 anonim válasza:
Szárazabb kenyérből és forró olajban kell kisütni.
4/8 anonim válasza:
Ahogyan az előzőek is írták: akkor kell belerakni a kenyeret az olajba, ha már nagyon nagyon forró. Egy fogpiszkálóval vagy fa evőpálcikával teszteld le, ha belemártod és már buborékozik körülötte az olaj, mehet bele a kenyér,utána egyből mindkét oldalát szalvétával leitatni
5/8 anonim válasza:
NE tegyél alá sok olajat, csak mintha palacsintát sütnél. Az is elég ahhoz, hogy megsüljön és nem lesz olajos.
6/8 anonim válasza:
Mi már évek óta olaj nélkül, sütőben egy szilikon lapon sütjük és tökéletes.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom miért lettem lepontozva. Ha vajban süti, akkor nincs ilyen gond, hogy átázik a zsíradéktól. A kenyérre amúgyis szokás vajat tenni, szóval mi a gond? Sokkal egészségesebb, mint olajjal!
8/8 anonim válasza:
Ha olaj nekkul akarok akkor a melegszendvics sütőben sutom meg.
Ez Persze nem az eredeti de könyedebby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!