Milyen főzeléket tudtok, ami nem hüvelyes és nem burgonya?
Spenót az sokaknak nem kedvence, de nem mindegy hogyan csinálják. Sok fokhagymával és nem vízzel hígítva mint a menzákon amitől ehetetlen. Tejszinnel, ha valaki nem szereti vagy tej érzékeny akkor ez nem kötelező elem, bár én tele vágom sajttal, és főt tojással. Marha jó.
Sóskát mindenki ismeri, csak hát agyon cukrozva...
Mondanám még a borsót meg a lencsét mint nagy kedvencemet de azok meg hüvelyesek...
Ajánlom figyelmetekbe Főzelékes Feri blogját. Nem a klasszik rántott, habart sűrítéssel készíti a főzelékeket, hanem modern köntösbe öltöztette. Itt, a GYK-n olvastam én is róla.
Fantasztikus dolgokat művel a zöldségekkel, isteni fogásokat talál ki sok esetben csak zöldségből!
Volt egy válaszoló, aki nagyot csodálkozott a cukkinin, mint főzelék alapon:
7#
"De bezzeg saláta, hagyma, meg ilyenekről igen?
Uramatyám, hol élsz te, minden bántsá nélkül?"
Nem tudom ezzel mit akartál írni.
Köszönöm a válaszokat. Főzelékes Ferire rákeresek. Cukkínifőzeléket imádom, de most nyáron kb minden héten ettem. Gondolom patiszonból is hasonló. Tejszínes spenótot is kipróbálom.
Paradicsomos káposzta főzelék
Kelkáposzta főzelék
Soska főzelék
Spenót főzelék
Kelbimbo főzelek
Finom főzelék
Brokkoli vagy karfiol főzelék
Sárgarépa főzelék
Kukorica főzelék
Mangold főzelék
Karalábé főzelék
Amik még nem voltak és lehet belőlük főzeléket csinálni:
Édeskömény
Csicsóka
Zeller
Spárga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!