Mitől van az, hogy egyik tésztán főzés közben több hab keletkezik, míg a másikon elenyésző?
Figyelt kérdés
Amit megfigyeltem, az a 4 tojásos búzaliszt - tehát ennél van alig hab, de ez nem egyszerűen a boltok polcairól levehető darabok egyike!
Arra már nem emlékszem, hogy mely tésztáknál habzik rendesen, de igen valószínű, hogy durum-nál (tojás nélkül), mert már nagyon rég óta szinte kizárólag ezt használom.
2021. szept. 22. 16:20
1/1 anonim válasza:
Én 8 tojásost veszek csak, és nem habzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!