Hogyan süssem? Vagy ennek ilyen az íze?
Hát ennek mindig ilyen íze marad. Ez az íz amit sokan imádnak, az igazi csirke íze. Én sem szeretem, mondjuk a boltit sem de a házinak az illata is más.
Extra sok vöröshagymával és fokhagymával csinálj pörköltet
Próbáltam pörköltet is. Nem a legjobb. A botit megeszik. De ezt... Levesnek jó. Úgy megesszük.De sütve vagy egyéb módon olyan fura..
Köszönöm a választ.
Megszokás kérdése, én pl. a boltit nem tudom megenni.
Egyébként az sem mindegy, hogy igazából mit kaptál, mi az, amit te csirkének nevezel.
Valóban csirke, esetleg tyúk vagy kakas?! A csirke paprikásba és egyben sütve, rántva jó. A tyúk leginkább levesbe, bár a húsát meg lehet sütni, de keményebb lesz. A kakas pedig leginkább pörköltnek való.
Az sem mindegy, hogy meddig sütöd-főzöd. A házi nevelésűt tovább kell, mint a boltit. A nagyüzemi csirke ugyanis nagyon fiatal, amikor levágják, így még "gyenge" a húsa. A házi nevelésű csirke legalább 6-8 hónapos, mire vágni érdemes. A tyúk, kakas pedig több éves állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!