Ha hurkát sütök gázsütőben, tepsiben; letakarjam?
Figyelt kérdés
Tettem alá egy kis zsírt, egy kis vizet, megszurkáltam.
Letakarjam alufóliával? Milyen lángon süssem és kb. meddig?
(F)
2010. aug. 31. 13:28
1/8 anonim válasza:
Nem kell letakarni,sőt víz,meg zsír sem kell alá,zsírt engedni fog!
25/N
2/8 anonim válasza:
Ha letakarva sütöd a bőre nem lesz ropogós. A hurka már meg van főzve ezért nem kell sokáig sütni.
3/8 anonim válasza:
Ja,közepes hőmérsékleten süsd,az időt pontosan nem tudom,de úgyis látni fogod,hogy mikor jó.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadtam a tanácsokat...
2010. aug. 31. 13:48
5/8 anonim válasza:
Már bocs, de a hurka nincs megfőzve.
Legalább 1 órát kell sütni, és igen, letakarva, mert különben előbb megég, mint ahogy megsül. Utána le kell venni a fóliát, és megpirítani, hogy ropogós legyen a bőre. A víz nem baj alatta.
6/8 anonim válasza:
a hurka abálva van. de nem kell lefedni, nem jó ahogy előző írta.
7/8 anonim válasza:
"Már bocs, de a hurka nincs megfőzve."
A rizses véres hurkában a rizs meg van főzve töltés után egy kis ideig főzik, abálják. A májas hurka hozzávalói meg vannak főzve úgy darálják, a máj is főtt a fejhús is főtt, és ezt is abálják. A kolbászba töltenek egyedül nyers garált húst!
8/8 anonim válasza:
Én sem szoktam letakarni és 220 fokon kb 40 perc légkeveréssel, míg megsül.Én is szoktam egy pici olajat és vizet alá önteni,így nem reped szét+szurkálni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!