Milyen krémmel vonják be azokat a tortákat, amik nem fondanttal vannak fedve?
Nem szeretem se a fondantot se a marcipánt. Azok a torták tetszenek, amik siman krémmel , esetleg szines krémmel vannak kívülről fedve. Naked torták stb.
Milyen krém és hogyan kell elkészíteni?
Akkor te sem szereted a "műanyagot", ugye? :)
Jó-jó egy igazi marcipán bevonat nyilván nem műanyag,
de azok az ételfestékkel színezett cukormasszák számomra annyira visszataszajtóak....
Az a ügyes cukrász, aki ilyen színes cukormasszák és marcipánok nélkül is tud szépet alkotni!!!!
(Volt a mestercukrász az rtl-en.... hát ott sajnos pont egy ilyen masszát használó nőszemélyt hoztak ki győztesül, nagyon gáz volt, egy kaptafára csinálta a műanyag cuccait....)
Rosszul vagyok tőle. A marcipánt se szeretem, nekem elnyomja a torta ízét.
A fondantról meg ne is beszéljünk. Családban van cukrasz, fondantot használ, mert azzal lehet dekorálni... első körben szedem le a tortáról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!